#024 - Hogy alapítsunk dinasztiát?

Családi kötelékek jönnek létre és erősödnek, egyesek megházasodnak, mások pedig megveszik a négyfős ebédlőasztalt, mert kell. Az Örökélet nem csak örök, de gyarapodik és sokasodik – erről szól az aktuális podcast.

Te mit szülsz?

A podcast előtt hetekkel megszületett Laci második fia, Misi. Ennek kapcsán esik szó a szülés csodáiról, pontosabban az apró-cseprő részletektől a férfi kötelességeitől kezdve a megfelelő szülészet kiválasztásán át az anyagi vonzatokig. Miként kezelik a férfiak azt, hogy megismerik, milyen véres… akarjuk mondani csodás és felemelő technikai részletek kerülnek ki a szülésről? Mi a különbség a břeclavi kórház és Kramáre között? Mitől jó egy orvos? Részletek a podcastban.

Te mit házasodol?

A családi örömök kategóriába tartozik, hogy Géza nagy erőkkel készíti elő a lagziját. Milyen motivációk vezérelnek valakit arra, hogy meglépje ezt a lépést? Milyen jótanácsokkal szolgálhat két tapasztalt (értsd: egyszer, de csakis egyszer nősült) férfi egy esetlen kollégájának? Vőfélyes-menyasszonyrablásos-gyűrűmenedzselős részletek kezdő vőlegényeknek.

Wubba lubba dub-dub!

Aktuális popkulturális értékelőnkben a világ legzseniálisabb rajzfilmsorozata, a Rick és Morty mélyelemzése dominál, aki még nem nézte meg, tegye meg! Elmondjuk továbbá, miért szerettük a Galaxis őrzőit és miért nem szerettük a Zsivány egyest.